Over ons

Wij, Somar Mousa en Seif Taleb, zijn de trotse oprichters van Perfect Clean Eco Group, opgericht in 2019. Ons bedrijf staat voor meer dan uitmuntende schoonmaakdiensten; persoonlijk klantcontact is voor ons essentieel. Door ons persoonlijk aan u voor te stellen, weet u precies met wie u zaken doet. Perfect Clean Eco Group is ontstaan uit onze sterke visie op kwalitatief en milieuvriendelijk schoonmaken.

Somar mousa-Levy

Managing director
@PCE Group B.V
Somar Mousa, medeoprichter van Perfect Clean Eco Group, heeft haar opleiding in Zakelijk Commercieel Management op niveau 4 afgerond in Leiden. Met een diepgewortelde passie voor schoonmaken en een scherp zakelijk inzicht, begon Somar direct na haar studie met de oprichting van ons bedrijf. Voor haar is schoonmaken meer dan werk; het is een passie die zij graag deelt met haar team, dat ook meerdere familieleden omvat. Bij Perfect Clean Eco Group streven we ernaar een kwaliteitsgericht en betrokken bedrijf te zijn, waar medewerkers actief bijdragen aan besluitvorming en klanten een stem hebben. Somar waardeert persoonlijk contact zeer en neemt actief deel aan schoonmaakopdrachten om de band met zowel personeel als klanten te versterken.

Seif Taleb

CEO
@PCE Group B.V
Seif Taleb, partner bij Perfect Clean Eco Group zowel in zakelijke als in persoonlijke sfeer, combineert zijn liefde voor schoonmaken met uitgebreide kennis van human resources. Seif begon zijn carrière als beveiliger, waar hij essentiële vaardigheden in dienstverlening en teamwork ontwikkelde. Deze ervaring inspireerde hem om verder in de richting van personeelszaken te gaan, wat leidde tot zijn huidige rol bij Perfect Clean Eco. Seif is de drijvende kracht achter ons personeelsbeleid en staat bekend om zijn motiverende aanpak. Buiten werk is hij vaak actief op het voetbalveld en de tennisbaan, een passie die zijn dynamische en energieke karakter onderstreept. Deze energie brengt hij ook over naar het bedrijf, waar hij niet alleen collega’s inspireert maar ook zelf actief meewerkt op de werkvloer, wat zijn persoonlijke betrokkenheid en toewijding laat zien.

Onze team

Lilly Kampen

Senior tenderstrateeg

Mahdi Rasoul

District manager

Angelo Langelaar

Sales Director

Contacteer ons 
voor een schone start!

Contact

Naam(Vereist)

Seif Taleb

CEO
@PCE Group B.V
Perfect Clean Eco Group 2019 -2024
Algemene voorwaarden
Gemaakt door Raion design