Vloeren

Bij Perfect Clean Eco Group begrijpen we dat de vloer een van de grootste en meest gebruikte oppervlakken in zowel kantoren als woningen is. Dagelijks wordt erover gelopen, wat het een van de eerste plekken maakt waar vuil en slijtage zichtbaar worden. Onze deskundige aanpak zorgt ervoor dat elk type vloer - van hardhout en tegels tot tapijt en linoleum - effectief en zorgvuldig wordt gereinigd.

Onze aanpak omvat:

  • Tapijtreiniging: Diepe reiniging met speciale oplossingen die vuil en vlekken verwijderen zonder het tapijt te beschadigen.
  • Harde vloeren: Wij reinigen hout, tegels, linoleum, en andere harde oppervlakken met technieken die hun glans herstellen en beschermen.
  • Specialistische Vloeren: Voor gevoelige of ongebruikelijke materialen gebruiken we aangepaste methoden die specifiek zijn ontworpen voor die specifieke oppervlakken.

Onze schoonmaakprofessionals zijn niet alleen uitgerust met de kennis om alle typen vloeren aan te pakken, maar gebruiken ook geavanceerde schoonmaaktechnologieën en milieuvriendelijke producten. Dit garandeert niet alleen een grondige reiniging maar zorgt er ook voor dat uw vloeren goed onderhouden blijven en langer meegaan.

Voordelen van onze vloerreiniging:

  • Aangepaste Schoonmaakmethoden: Elk type vloer vereist een unieke behandeling, en wij hebben de expertise om elke vloer op de juiste wijze te behandelen.
  • Duurzaamheid en Onderhoud: Regelmatige professionele schoonmaak verlengt de levensduur van uw vloeren en houdt ze in optimale staat.
  • Gezondheidsvoordelen: Een schone vloer draagt bij aan een gezondere omgeving door de ophoping van allergenen en bacteriën te verminderen.

Kies voor Perfect Clean Eco Group voor al uw vloerreinigingsbehoeften. Wij bieden niet alleen grondige en effectieve schoonmaakoplossingen, maar zorgen ook voor het behoud en de uitstraling van uw vloeren. Vertrouw op onze experts om uw vloeren schoon, veilig en aantrekkelijk te houden.

Wij werken met trots voor

Contacteer ons 
voor een schone start!

Contact

Naam(Vereist)

Lilly Kampen

Senior tenderstrateeg
@PCE Group B.V

Nieuws & Tips

Nieuws

Veilig voor Mens en Natuur

Lees meer
Nieuws

Een Hart voor Uw Huis én de Planeet

Lees meer
Nieuws

Efficiëntie in Actie

Lees meer
Perfect Clean Eco Group 2019 -2024
Algemene voorwaarden
Gemaakt door Raion design