Onze ecologische toewijding

Bij PCE gaan we verder dan alleen het creëren van een schone omgeving; we dragen actief bij aan een schonere planeet. Duurzaamheid, ecologische verantwoordelijkheid en het gebruik van milieuvriendelijke producten en methoden staan centraal in alles wat we doen. Ontdek hier hoe wij onze ecologische belofte in de praktijk brengen.

Duurzaamheid in elk detail

Onze schoonmaakprocessen zijn zo ontworpen dat ze minimale impact hebben op het milieu. We maken uitsluitend gebruik van biologisch afbreekbare producten zonder schadelijke chemicaliën. Dit zorgt niet alleen voor een veilige en gezonde omgeving voor onze klanten, maar draagt ook bij aan de bescherming van ons ecosysteem.

Economische en Ecologische Balans

Wij begrijpen dat economische efficiëntie hand in hand kan gaan met ecologische verantwoordelijkheid. Onze producten en methoden zijn zorgvuldig geselecteerd om niet alleen
milieuvriendelijk te zijn, maar ook kosteneffectief. Hierdoor kunnen we u concurrerende prijzen bieden zonder in te boeten op onze ecologische principes.

Hergebruik en Recycling

Perfect Clean Eco Group gelooft sterk in het hergebruiken en recyclen van materialen. Onze schoonmaakmaterialen worden regelmatig gewassen en hergebruikt om de afvalproductie te
beperken. Daarnaast scheiden wij ons afval nauwkeurig en zorgen we ervoor dat recyclebare materialen hun weg vinden naar de juiste verwerkingsfaciliteiten.

Bedrijven die kiezen voor kwaliteit

Milieuvriendelijke Materialen en Middelen

Wij gebruiken uitsluitend schoonmaakmiddelen die voldoen aan strenge ecologische normen. Deze producten zijn vrij van fosfaten, chloor en andere schadelijke stoffen, wat helpt bij het verbeteren van de lucht- en waterkwaliteit. Daarnaast maken we gebruik van microvezeldoeken en andere herbruikbare materialen om afval te verminderen.
  • Ik kan altijd op hen rekenen voor een vlekkeloze schoonmaak, en het feit dat ze milieuvriendelijke methoden gebruiken, maakt het alleen maar beter.
    Chris van Dijk
    KJ B.V
  • Perfect Clean Eco Group heeft mijn verwachtingen overtroffen! Hun service is niet alleen van topkwaliteit, maar ook consistent betrouwbaar.
    Bernardo Silva
    FortexTrade
  • Vriendelijk en bekwaam personeel
    Perfect Clean Eco Group werkt met vaste medewerkers en biedt goede arbeidsvoorwaarden.
    Maureen Velzen
    FruitCompany

Wij staan klaar voor u – Neem vandaag nog contact op

Contact

Naam(Vereist)

Duurzaamheid in elk detail

Onze schoonmaakprocessen zijn zorgvuldig ontworpen om zo min mogelijk impact op het milieu te
hebben. We kiezen voor producten die biologisch afbreekbaar zijn en geen schadelijke chemicaliën
bevatten. Dit zorgt niet alleen voor een veilige en gezonde omgeving voor onze klanten, maar
beschermt ook het ecosysteem.
Perfect Clean Eco Group 2019 -2024
Algemene voorwaarden
Gemaakt door Raion design